Madingiausia 2009-2010 m. rudens/žiemos spalvų paletės

alvų paletės sukurtos visame pasaulyje gerai žinomų garsių dizainerių: Carmen Rimoldi ir Sergio Belloni. Madingų spalvų gama susideda iš triejų spalvų harmonijų: ELEGANTIŠKOS, KLASIKINĖS ir KASDIENINĖS.

ELEGANTIŠKOJI spalvų paletė įkvėpta skaitmeninės spaudos ir hologramų. Tendencingi solidūs, šalti atspalviai: tamsiai mėlyni ir žemės tonai, o paslaptingas, tamsiai rausvas atspalvis kontrastuoja ir paįvairina šaltus tonus, taip sukuriami žaismingi spalvų modeliai. Sąveikaujant mėlynų ir rudų saplvų kontrastams sukuriamos nežemiškos, neramios, siautulingos spalvinės struktūros.


KLASIKINĖ spalvų paletė charakterizuoja atskiestų spalvų efektą. Paletėje dominuoja švarios žemės spalvos. Kai kurie deriniai atrodo kaip chemiko labarotorijos ekspermentas. Sumaišius rudus ir žalius tonus sukuriamos nuostabios mistiškos spalvų gamos su aliuzija į rūką, šešėlį, paslaptį.

KASDIENINĖ spalvų gama atspindi nūdienos technologijas. Sodri orandžinė ir skaisčios purpurinės, bei jos pustonių deriniai iššaukia pavojaus, pasikeitimų, naujovių nuojautas. Ši paletė nuolat kintanti, dinamiška žvilgesio ir spindesio magiška formulė. Tamsūs ir šviesūs pilkos pustoniai mirguliuoja kaip mozaika, kontrastuodami su aistringomis ir teatrališkomis, nenatūraliomis spalvomis.

Naudokites šia nuostabia rudens spalvų palete ir sukurkite madingiausias rudens spalvų nuotaikas. Pavyzdžiai sukurti naudojanti klasikine 2009/10 rudens/ žiemos spalvų palete.

Komentarų nėra: